LinkedIn har fortsat fokus på video, og har som noget nyt lanceret nye muligheder til Company Pagen, der skal fremme brugen af video. I denne artikel kan du læse mere om de nye video-funktioner, samt hvordan du kan bruge video til at nå din målgruppe på LinkedIn.

Video er ekstremt godt til at skabe engagement på de sociale medier – og dette gælder også på LinkedIn. LinkedIn er hoppet med på video-bølgen, og har lanceret muligheden for at uploade video direkte fra Company Pagen, samt sponsorere video til en bestemt målgruppe.

Er du kommet i gang med videoer på LinkedIn? Undersøgelser fra LinkedIn viser, at video performer bedre end andet indhold. Her kommer nogle facts:

 • LinkedIn-brugere er mere end 20 gange mere tilbøjelig til at dele en video sammenlignet med andet statisk indhold.
 • Videoer fra Company Pagen skaber 5 gange så mange dialoger mellem personlige LinkedIn-brugere.

Video fra LinkedIn Company Pages

LinkedIn har lanceret muligheden for at uploade videoer direkte fra den personlige profil og tilføje mærker og tekst til videoen. Derudover introducerede LinkedIn geo-filtre, der gjorde det muligt for brugere at tilføje lokationsbaserede filtre ved særlige events.

Nu er det også muligt at uploade video direkte fra Company Pagen. Denne funktion startede med at blive rullet ud for nogle måneder siden, og er efterhånden tilgængelig på de fleste Company Pages.

Videoer, der er integreret i LinkedIn, vil automatisk afspilles når brugeren scroller forbi videoen i nyhedsfeedet, modsat fx video på YouTube, hvor du skal klikke play-knappen for at videoen afspilles. Dette giver en unik mulighed for, at fange brugernes opmærksomhed i nyhedsfeedet.

Video-funktionen giver virksomheder mulighed for at dele indhold om:

Derudover kan video også bruges til at tiltrække nye medarbejdereskabe engagement og generere leads.

Læs også artiklen: LinkedIn-videoer for B2B

Nye videofunktioner til B2B annoncører

En intern undersøgelse blandt B2B-annoncører viste, at over 46% af de adspurgte syntes, at den største udfordring var, at de ikke kunne oprette annoncer med video-indhold. Dette har LinkedIn lyttet til og lancerer nu muligheden for at sponsorere videoer.

Det betyder, at du kan bruge LinkedIns målretningsmuligheder fx jobfunktion, anciennitet, firmanavn, industri m.fl. til at ramme din målgruppe med video-indholdet.

Resultater fra beta-versionen viser, at disse video-annoncer skaber langt mere engangement. I gennemsnit bruger LinkedIn-brugerne 3 gange så meget tid på at se video-annoncer sammenlignet med almindelige statiske LinkedIn-annoncer. Som det ses i videoen nedenfor, kan video-indhold også integreres i Lead Gen Forms. Dette giver en unik mulighed for dig, som gerne vil opsamle leads via LinkedIn.

 

 

Læs også artiklen: FAQ til sponsering på LinkedIn

Sådan kan du bruge video

 1. Brug video til at fortælle visuelle historier, og derved opbygge kendskab til dit brand
 2. Lav videoer, der fanger opmærksomheden og skaber kvalificeret trafik til dit website
 3. Indsaml kvalificerede leads gennem annoncemuligheden Led Gen Form, hvor video nu også kan benyttes.

Muligheden for at sponsorere video-indhold bliver i skrivende stund rullet ud, og vil være tilgængelig for alle Company Pages i de kommende uger.

Læs også artiklen: 5 funktioner du skal kende på LinkedIn

Hvad synes du om LinkedIns nye funktioner?

Vi hører gerne din holdning i kommentarfeltet herunder.

Artiklen er bl.a. skrevet med inspiration herfra.

2 Svar
 1. Katrine

  Hej Dan,

  Tak for din kommentar. Nej, det er desværre ikke muligt at dele videoer direkte i grupper endnu. Der kommer heldigvis løbende nye features til platformen, så lad os håbe, at det kommer snart.

  De bedste hilsner,
  Katrine, Digital Works

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Digital Works

Måske noget for dig?

Professionel brug af Company Pagen

På dette heldags-kursus løfter vi niveauet og virksomhedens konkrete LinkedIn-udbytte signifikant gennem intens undervisning.
Læs om forløbet her