Viral top 10 – November 2011

Så er der en ny liste med viral film fra goviral.  Listen fra november byder på jul, diktatorer, Chuck Norris, katte, engle fra Victoria’s Secret og meget mere.

Nando’s: Last dictator standing

Nando’s giver sit bud på, hvordan verden værste diktatorer ville fejre jul. Filmen blev tilbagekaldt i Syd Afrika, grundet den politiske opmærksomhed den fik i Zimbabwe.

FIAT 500 Abarth – Seduction

I denne video vises selve bilen kun i 1/3 af tiden. I de første 2/3 bliver bilen, en Fiat 500 Albarth, spillet af en temperamentsfuld italiensk kvinde. Videoen er set næsten 2. mil. gange på YouTube.

John Lewis Christmas Advert 2011

I denne video venter en lille dreng spændt på, at det skal blive jul. Man kan virkelig se og føle hans utålmodighed – men videoen tager en uventet og sød drejning i slutningen.

Catvertising

Folk vil have kattevideoer og ikke reklamer – det har det Canadiske bureau John St. gennemskuet. I videoen kommer de med flere bud på fremtidens webindhold, blandt andet mener de at 90% af indholdet på nettet i 2015 vil bestå af kattevideoer 😉

Motion Picture Company: It’s time.

Homoseksuelle ægteskaber er et omdiskuteret emne i Australien i disse dage. Denne kampagne sætter fokus på at skabe  forståelse for homoseksuelle ægteskaber og stoppe diskriminationen af dem. Videoen blev delt på Facebook 900.000 gange i løbet af den første uge.

Samsung “Next Big Thing” Galaxy S ll Commercial

Samsung gør på kærlig vis grin med Apple og deres kunder i denne video. I videoen slår de fast at the next big thing allerede eksisterer i form af Samsungs Galaxy S II.

Grand Theft Auto 5 Trailer

10 millioner visninger i løbet af den første måned siger alt. Dette er den første trailer til Grand Theft Auto 5.

Nokia Lumia Live

I slutningen af november bragte Nokia verdens mest avancerede 4D teknologi og den famøse dj Deamau5 sammen til et lyd- og lysshow af dimensioner i London.

World of Warcraft TV Commercial: Chuck Norris – Hunter

Den nyeste reklame for World of Warcraft med Chuck Norris, der eftersigende ikke så meget som brød en svedperle under indspilningen, men derimod fik instruktøren til at græde og brugte hans tårer til at køle sig selv ned.

Victoria’s Secret Angels Lip Sync ‘Moves Like Jagger’

I denne video kan man se englene fra dette års Victoria Secret modeshow “synge” og danse til Maroon 5s store hit “Moves Like Jagger”.

Listen er leveret af

goviral

Skriv en Kommentar

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld