Instagram er kommet for at blive

Hvem ville have troet at der ville komme så mange visuelle sociale netværks her i 2010’erne og hvem ville have troet at de faktisk ville vokse sig så store at virksomhederne ikke kan lade være med at engagere sig i dem for at kommunikere visuelt med deres forbrugere?

Det nu tre år gamle medie Instagram er bestemt kommet for at blive; flere og flere hægter sig på fænomenet og mange virksomheder er nu begyndt at bruge mediet i deres marketingsafdelinger. Det synes næsten af være virksomhedernes visuelle Twitter, hvor det er helt ok at billedkvaliteten ikke er i top, så længe billedet fortæller en god historie. Historien kan være lige fra “bag om scenen” eller om nye produkter, som netop er ankommet i butikken. Der synes ikke at være nogle regler på dette medie udover et meget stort forbrug af hashtags.

Er du stadig i tvivl om hvorfor du skal være på dette medie, kan disse 10 facts måske være med til at overtale dig yderligere:

  1. Der er 100 millioner aktive månedlige brugere
  2. Der bliver taget 40 millioner billeder hver dag
  3. Der er 8.500 likes per sekund og 1000 kommentarer per sekund
  4. 59 procent af Interbrand’s top 100 brands er på Instagram.
  5. Engagement på Instagram med de top 100 brands er vokset med 35 procent, drevet primært af Nike, Adidas, og Gucci.
  6. 26 af de top 100 brands har mere end 10.000 Instagram followers
  7. 10 af de top 100 brands har over 100.000 followers
  8. Af de brands som bruger Instagram, poster 41 percent nu mindst et billede om ugen
  9. 98 procent af Instagram photos posted af top brands bliver nu delt på Facebook
  10. Her i det nye år blev det muligt at tjekke Instagram på computeren eller din tablet direkte i browseren uden at downloade applikationen.*

Vil du gerne vide mere om Instagram, så kan du på deres eget presse site få meget mere information om applikationen samt statistikker. Derudover kan du få mange relevante statistikker på Simply Measureds slides omkring brand adoption på Instagram. (Vores fakta er taget fra begge sites).

Vil du gerne læse mere om Instagram samt hvordan du kan gøre brug af en mere visual markedsføring og platform, så kan du læse mere på disse to artikler:

Og hvad er det nu med de der #hashtags? Det kan du læse mere om her i vores digitale opslagsværk.

*Dog er det endnu ikke muligt at uploade billeder fra nettet gennem en browser endnu og du kan stadig kun få en profil ved at downloade applikationen til din smartphone.

 

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld