Google har naturligvis også lavet en applikation til din smartphone. Med denne app kan du nemt og hurtigt tilgå en lang række af Google’s produkter herunder search, Gmail, kalender, Google Docs, Læser, YouTube, Maps og meget mere.

Af Charlotte Østergaard Jørgensen

Det spændende med denne applikation er at den har stemmestyret søgning som bruger GPS’en i din telefon. Med andre ord, du kan åbne applikationen, sige hvad du søger efter og så viser Google dig lokale søgeresultater.
Google har lavet denne video for at demonstrere den nye applikation. I videoen søges der på ”pizza” 100 forskellige steder og en mildt sagt en sær en af slagsen.

Om pizza er det eneste man så kan søge på er så spørgsmålet. Jeg testede naturligvis stemmesøgningen, og da jeg søgte på ”frisør” kom der pizza-resultater frem. Da jeg søgte på ”cykel” kom resultater frem med ”sugar”. Så noget tyder på at den endnu ikke up to speed på dansk, men heldigvis virker søgningen på ”pizza” helt perfekt 🙂

Jeg kunne naturligvis ikke dy mig for lige at teste med søgningen ”Digital Works” – og den virker som den skal. Se hvordan et søgeresultat på Google Mobile Search ser ud herunder:

Prøv selv Google Mobile Search.

1 Svar

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld