I sidste uge skrev vi en artikel om generel integration med de sociale medier.
I denne uge har vi valgt at kigge nærmere på LinkedIn. Der findes nemlig nogle ret interessante eksempler på, hvordan websites har valgt at integrere LinkedIn, og derved forbedre brugeroplevelsen.

Sign in med LinkedIn – Business Insider

Business Insider LinkedIn integrationRegistrer dig som medlem og log hurtigt ind på Business Insider med din LinkedIn-konto (eller Facebook, Twitter og Google+).

Ved at gøre det nemt at benytte en allerede eksisterende profil, slipper brugerne for at skulle huske flere passwords en højst nødvendigt, og websitet få masser af værdifuld data omkring den besøgende.
Data der kan bruges til at personificere indholdet.

Når man klikker på “login with LinkedIn” kommer billedet til venstre frem, som beder om adgang til din e-mail adresse, data fra din profil,  dine LinkedIn kontakter i 1. og 2. led samt mulighed for at poste opdateringer på LinkedIn.

Se hvad LinkedIn har skrevet om integrationen her.

Personificer indhold – CNN Money

Med “Company Insider” plugin’et kan man tilpasse indholdet ift. den enkelte. Eksempelvis havde CNN Money en artikel om Fortune 100 Best Companies to work for. Er man logget ind på sin LinkedIn-profil når artiklen besøges, kan man under hver virksomhedsbeskrivelse se hvem i ens LinkedIn netværk, der arbejder i den givne virksomhed. Udover det, er der direkte links til nyansættelser, follow-knap m.m. til hver beskrivelse der driver relevant trafik ind på de enkelte virksomheders Company Pages på LinkedIn.

Se artiklen og prøv selv her

Apply with LinkedIn – Coca Cola Company

Gør det nemt for potentielle medarbejdere at ansøge om et job hos jer med knappen “Apply with LinkedIn”.
Knappen kan nemt indsættes på ens website, og når en evt. ansøger klikker, bliver profilen sendt direkte til virksomheden.

Efter man som ansøger har klikket på knappen, får man et overblik over, hvordan man er “connected” til virksomheden på LinkedIn. Dvs. et hurtigt overblik over hvem i ens netværk, der evt. vil kunne hjælpe i jobsøgningen.

Opdateret: LinkedIn har valgt at lukke ned for “Apply with LinkedIn”.

Apply with LinkedIn

Hvad er dit bedste eksempel på LinkedIn integration?

Del gerne gode eksempler og cases herunder.

 

Skriv en Kommentar

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Virksomheden på LinkedIn

Bliv klædt på til at etablere virksomheden på LinkedIn eller optimere virksomhedsprofilen hvis I allerede er der. Samt få den nødvendige indsigt til at vælge fokus, strategi og indsatsområder.
Læs mere her