LinkedIn forbedrer nyhedsfeed

Synes du også at katte-videoer er meget søde? Det tror jeg vi alle sammen synes, men det er ikke det, der ligger øverst på listen over indhold vi gerne vil se i vores nyhedsfeed på LinkedIn. Men bare rolig, LinkedIn kommer nu med ændringer til deres algoritme, således at der skabes et bedre og mere relevant nyhedsfeed til dig som bruger.

Den nye algoritme gør dermed i større omfang brug af udtrykket ”folk du kender, som taler om ting du er interesseret i”. LinkedIn vil gennem den nye algoritme forsøge at sortere affaldet fra, så kun de gode nyheder, som du er interesseret i, kommer op i dit nyhedsfeed.

Denne filtrering sker på baggrund af brugernes direkte interaktioner, direkte forbindelser, kollegaer samt andre brugere med samme interesser og fælles erfaringer. Derudover belønnes interaktioner med konstruktivt indhold og hashtags i funktionen ”Talking About”.
Funktionen er blevet rullet ud på LinkedIn, og hvis du ikke allerede har den i dit nyhedsfeed, vil du nok meget snart se den. Funktionen har til formål at hjælpe dig med at holde dig opdateret om de emner, som dine forbinder, kollegaer og andre brugere føler interessante.

LinkedIn har også gode råd til de mange brugere, om hvordan de i højere grad kan få glæde af den nye algoritme. LinkedIn råder brugerne til ikke at bruge mere end tre hashtags i et oplæg, eller tagge mere end fem brugere. I så fald vil du ikke blive betragtet som en såkaldt spammer, selvom LinkedIn på trods af rygter fastslår, at algoritmen ikke favoriserer et bestemt format.

Læs også: #6 måder hashtags kan forbedre din SoMe-indsats

Ifølge LinkedIn er nøglen til algoritmen blot at være dig selv. Pete Davies, Senior director of product Management for LinkedIn, slår fast i et indlæg, at autenticitet er nøglen.

”All the tips work out better when members talk about things they truly care about, in a way that’s natural for them. Genuine conversation around real experiences spark better and deeper conversation. Better conversation, in turn, leads to stronger community and connection.”

Algoritmen vil som sagt snart blive rullet ud, så du kan slippe for de mange katte-videoer og andet uinteressant indhold i dit nyhedsfeed.

Hvad tænker du om den nye algoritme?

Skriv en Kommentar

 

Virksomheden på LinkedIn

Mange virksomheder undlader at udnytte potentialet på LinkedIn af den ene eller anden grund. Men en professionel tilstedeværelse skaber muligheder for branding, awarenes, thought leadership og meget mere - på kurset ‘Virksomheden på LinkedIn’ kan du blive klogere.
Læs mere