På blot et halvt år er antallet af brugere på LinkedIn steget med 16 millioner, og er dermed oppe på 135 millioner på globalt plan. Her er den nyeste statistik fra IDG Danmark, der viser, hvordan demografien på det professionelle netværk ser ud i Danmark:

LinkedIn statistik for Danmark:

 • 840,000 brugere
 • +15,000 nye profiler hver måned
 • 66% er over 40 år
 • 55% er mænd
 • 51% er fra hovedstadsområdet
 • 66% er højtuddannede
 • +5100 grupper

Væksten er da heller ikke gået annoncørernes næse forbi. I billedet til venstre ses et udsnit af annoncørerne i Danmark. Og vil man tage del i glæderne, bør man komme i gang nu, da mulighederne, både ved brug af grupper, involvering og annoncering, er mange.

Selv er LinkedIn bekendt med deres voksende popularitet på det skandinaviske marked, og de har som følge ansat salgspersonale til deres professionelle rekrutteringsløsning.

Får du udnyttet mulighederne på LinkedIn? I så fald, hvordan bruger du netværket mest?

5 Svar
 1. Rene Bygballe

  Hej bruger LinkedIn meget. Ja, jeg tjekker ind og browser min “wall” et par gange om dagen. Jeg kan godt lige at følge med i mit professionelle netværk og holde mig opdateret på nyheder fra de grupper og virksomheder jeg følger.

  Endvidere er det et godt sted at være synlig for jobsøgende. Med den rette profil og gode søgeord (dine kompetencer og erfaringer) placeret de rette steder så er du et oplagt mål for rekrutteringskonsulenter og HR chefer som er på udkig efter nye kvalificerede kandidater. Jeg er selv blevet kontaktet et par gange og deler gerne ud af mine erfaringer. Send mig en inmail på LinkedIn.

  René Bygballe
  Stragegisk salg/E-Business
  Jydsk Emblem Fabrik A/S – http://www.jef.dk

 2. Ole Bach Andersen

  I er ikke helt up to date. LinkedIn har nu 150mio brugere på globalt plan.
  Jeg anvender selv LinkedIn til professionel networking og til salg. Derudover anvender jeg LinkedIn til (indirekte) markedsføring ved at optimere profiler og annoncere kurser og webinars som events.

 3. Mathias Madsen

  Hej,

  det ser ud til at I er kommet til at kreditere IDG for tal der formentlig kommer fra IDC. Kan det passe – og har I eventuelt adgang til opdaterede tal for de danske brugere? 🙂

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld