Nyt for Facebook administratorer

Der er kommet et par forbedringer for dem, som administrerer Facebook-sider. Se her hvilke nye features der er kommet til, og hvor du finder de nye muligheder. 

Se hvilken admin. der har skrevet eller kommenteret

Tidligere kunne man som admin ikke se hvilken profil, der havde skrevet eller kommenteret på en side. Dette kunne være en udfordring på de sider, hvor flere administratorer passede siden. “Hvem havde lagt den opdatering på?” og “Hvem har svaret den kunde?”

Fra 20. februar bliver det muligt at se, hvem der har gjort hvad. På en opdatering på siden, vil det fremover, være synligt præcis hvilken person, der har skrevet eller kommenteret på siden. Bemærk at det kun er synligt for andre administratorer. For besøgende af siden vil det se ud, som det plejer, dvs. at det blot er “siden”, der har sagt noget.

Du vil, med denne nye feature, også kunne se, hvem der har planlagt en fremtidig opdatering i siden Activity Log.

Læs mere om at planlægge opdateringer samt at uddele forskellige admin. rettigheder her.

Pages to watch – nu i Insights

For noget tid siden blev det muligt at “holde øje” med andre sider, direkte fra din egen Facebook-side. Tidligere har du blot kunne se, hvor mange likes siderne har og har fået den seneste uge. Men funktion er nu udvidet, så du kan få endnu flere insights.

Du kan tilføje op til 100 Facebook-sider, som du gerne vil holde øje med. For at tilføje sider, skal du gå til dit “Admin. panel” øverst på siden.

  1. Vælg funktionen “Pages to watch” og klik på “Add pages”Pages to watch
  2. Søg efter den side du ønsker at følge eller vælg en af de foreslåede sider
  3. Klik på “Watch page”
  4. Når du har valgt  minimum 5 sider klikker du på “Done” for at gemme siderne.

Når du vælger at følge en side på denne måde får administratoren en notifikation. De får dog kun af vide at siden følges, ikke af hvem eller af hvilken side.

Ønsker du at slette en side eller at ændre i siderne, klikker du blot på “Add pages” igen. Hold musen over siden du vil fjerne og klik på x’et.

Note: Denne feature er endnu ikke tilgængelig for alle, og indtil videre kræver den at din side har mellem 100 og 10.000 likes.

Funktionen “Pages to watch” er netop ved at blive udrullet i Insights, således at du fremover kan se mere end blot antallet af likes. Facebook annoncerede på en af deres sider nedenstående foto af den nye feature, hvor du fremover bl.a. kan se antal likes, ændring i antal likes den seneste uge, antal opdateringer for ugen samt engagement.

Pages to Watch ligger nederst på “Overview” fanen i Insights.

Fb pages to wach - insights

Billedet er lånt fra siden Facebook for Business

 

 

 

 

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld