Resultater fra vores tilfredshedsundersøgelse

Sidst i 2012 udsendte vi en survey for at finde ud af, hvor tilfredse I egentlig er med vores indsats. Vi stillede en række spørgsmål, lige fra berigelsen i vores kommunikation på de forskellige digitale kanaler vi benytter til hvilke emner, I mener, vi burde fokusere mere på.

Vi har nu set på alle besvarelserne og analyseret dem. Nedenfor kan du få et indblik i nogle af resultaterne for undersøgelsen.

Hvor følger I Digital Works på de sociale medier?

Heldigvis følger mange af jer allerede Digital Works på de sociale. Herunder de 5 mest populære hos jer:

 1. Digital Works’ LinkedIn gruppe
 2. Facebook
 3. Digital Works’ LinkedIn company page
 4. Twitter
 5. Google+

Hvad synes du om frekvensen af Digital Works’ nyhedsbrev?

Vi udsender som bekendt hver uge vores nyhedsbrev med berigende indhold om tips og trends inden for digitalt salg og marketing. Vi har spurgt jer, hvad I mener om frekvensen af vores udsendelser, for at sikre os, at den stemmer overens med jeres behov og præferencer.

Billede1

Som I kan se ud fra undersøgelsen, lader frekvensen til at være passende for jer, idet under 10 % af jer, mener det kommer for ofte. Vi fortsætter derfor den ugentlige udsendelse og holder løbende øje med data ift. at tilpasse frekvensen.

Hvad vil du helst læse om (i vores nyhedsbrev, digitale kanaler eller andet)?

Vi spurgte jer også om hvad I helst vil læse mere om i nyhedsbrevet, via de sociale medier m.m. og de mest populære kategorier lyder som følger:

 1. Sociale medier
 2. De nyeste digitale trends
 3. Tips og værktøjer
 4. E-mail marketing og nyhedsbreve
 5. Digital Inspiration
 6. Information om nye kurser og seminarer
 7. Cases

Vi ønsker selvfølgelig, at I får den bedste berigelse ud af vores kommunikation, og som skrevet tidligere tager vi dette til efterretning fremadrettet, så vi kan målrette vores indhold efter jeres ønsker og interesser.

Vil du anbefale Digital Works til andre?

Dette spørgsmål betyder meget for os som virksomhed, og vi er derfor enormt glade for at se resultatet deraf. Der var nemlig hele 99 % som gerne ville anbefale os til andre. Vi er yderst taknemmelige og håber at arbejde sammen med flere af jer det kommende år!

Tak!

Vi takker mange gange for jeres deltagelse og håber I vil føle jer endnu mere beriget i den kommende tid.

Vi trak lod om 5 stk. LinkedIn bøger blandt dem af jer som oplyste jeres email adresse. Vinderne har fået direkte besked og bøgerne blev sendt lige før jul.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld