ShareGrab – en hjælp til at finde content

Alle os der skriver artikler til nyhedsbreve eller administrerer Facebook og LinkedIn-sider ved, hvor stort et arbejde det er, at finde relevant content (indhold), men fortvivl ej, der findes flere gode redskaber, der kan hjælpe dig – ShareGrab er en af dem.

ShareGrab er en hjemmeside, som hjælper dig med at samle dine inspirationskilder ét sted.

Hvordan gør man?

Trin 1: Man starter med at lavet et log-in. I øjeblikket er det muligt at få 14 dages gratis prøveperiode, herefter koster det et mindre månedligt beløb.

Trin 2: Derefter er det i gang med at oprette forskellige Pods. En Pod er en gruppe (gruppering), man sætter sammen af forskellige sider inden for samme kategori. Man kan fx kalde en Pod “kommunikation”, og i denne ligger man de kommunikations-facebook-sider ind, som man vil hente content fra.

pods1

Trin 3: Måden man ligger siderne ind i Pod’en på, er ved at trykke på “manage pages”. Derefter kommer ind på en side, hvor det er muligt at søge alle de facebook-sider frem, du er interesseret i at fylde ind i den pågældende pod.

pods3

Når man har søgt de sider frem, man er interesseret i, og sagt “confirm changes”, er man klar til, at flytte dem over i den Pod de hører hjemme. Det gør man ved at trykke sig tilbage ud på dashboardet og trække navnet med den side, man gerne vil have liggende i pod’en, når man har fyldt pod’en (max 10 page pr. Pod), er man klar til til at hente content.

Trin 4: Sådan henter du content. Man trykker på navnet af den Pod, man ønsker at hente content fra fx “kommunikation”, og herefter begynder hjemmesiden at arbejde, den henter, analyserer og giver dig overblik over det meste delte content fra de sidste 3 dage, den seneste uge eller måned.

Pods4

Herefter er du klar til at se top-posts igennem, og vælge det content ud du gerne vil bruge 🙂

Kender du andre værktøjer, der kan gøre det nemmere at finde content? – så del dem gerne herunder.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld