Danmarks første bog om LinkedIn

Pressemeddelelse

Til september udgives bogen ’Arbejd professionelt med LinkedInUden det koster penge’, der bliver Danmarks første bog om LinkedIn til virksomheder. Bogen fokuserer på, hvordan virksomheder arbejder professionelt med company pages, grupper og den personlige profil.

Med udgangspunkt i forfatternes succesfulde erfaringer guides læseren gennem de mange spændende muligheder med LinkedIn-platformen. Bogen omhandler udelukkende tiltag, som ikke koster penge at benytte!

Bogen indeholder bl.a.:

  • Hvordan virksomheden får en professionel tilstedeværelse på LinkedIn
  • Profilering af virksomhedens produkter og services
  • Gruppedannelse og professionel drift af grupper
  • Medarbejdernes vigtige rolle
  • Sælgerens brug af LinkedIn
  • Værdien af dit personlige netværk samt dine kommercielle muligheder
  • LinkedIn som en vigtig platform for berigelse af netværket.

Om forfatterne

Nicolai Hæggelin, stifter af Digital Works, har siden 1998 arbejdet professionelt med digitale medier – tidligere bl.a. som adm. direktør for aok.dk samt dansk salgs- og marketingdirektør for den børsnoterede IP-telekoncern Telio. Spidskompetencer inden for kommerciel brug af digitale kanaler, særligt bannerannoncering, nyhedsbreve og sociale medier.

Nicolai på LinkedIn

Charlotte Østergaard Jørgensen, medstifter af Digital Works, er uddannet fra CBS i Management of Creative Business Processes og har siden 2008 skabt solide resultater inden for digitalt salg og marketing. Charlotte arbejder til daglig primært i feltet mellem de sociale medier, nyhedsbreve, SEO og data.

Charlotte på LinkedIn

Om udgiveren Digital Works

Digital Works hjælper virksomheder og organisationer med at arbejde professionelt med de digitale medier. Arbejdet med LinkedIn for vores kunder omfatter bl.a. rådgivning, analyse, strategisk afklaring, uddannelse samt implementering.

Digital Works driver selv Danmarks største gruppe på LinkedIn inden for digitalt salg og marketing.

For yderligere information

Bestil bogen ’Arbejd professionelt med LinkedIn – Uden det koster penge’ her.

Du er også velkommen til at kontakte Nicolai Hæggelin på 23 68 42 16 eller nh@digitalworks.dk.

1 Svar

Skriv en Kommentar