For nylig offentliggjorde LinkedIn, at de udruller en række ændringer til grupper og gruppefunktioner. Vi giver dig i denne artikel et overblik over disse nye muligheder.

De nye gruppe-ændringer omfatter følgende punkter:

  • Mere simple privatindstillinger: Der findes nu kun to typer af grupper på LinkedIn, nemlig standard groups og unlisted groups. Førstnævnte kan søges frem via LinkedIns søgefunktion, ligesom at man kan anmode om at blive medlem heraf eller blive inviteret af et eksisterende medlem. Unlisted groups dukker ikke op i søgeresultater, og det kræver en invitation fra gruppens manager at blive medlem. Overordnet for begge typer af grupper er, at det kun medlemmer, der kan se samtaler i gruppen, hvorved alle grupper altså vil være private.
  • En ny app: De nye muligheder gør det endnu lettere at deltage i samtaler i de grupper, som man er en del af, gennem den nye LinkedIn Group app. Appen findes dog på nuværende tidspunkt kun til iOS, men vil snart lanceres til Android, ifølge LinkedIn.

grupper1 g4

  • Billeder og @mentions: Det er nu muligt at poste billeder og tagge andre gruppemedlemmer med et enkelt klik.
  • Færre e-mails: LinkedIn vil nu samle alt det bedste indhold fra de grupper, som du er medlem af, i en daglig eller ugentlig e-mail.
  • Det bliver nemt at invitere andre til gruppen: Som medlem af en standard group, kan du invitere dine connections til gruppen, hvilket skaber større mulighed for vækst af gruppen.

Hvis du på nuværende tidspunkt har en lukket gruppe, vil denne automatisk omdannes til en unlisted group. Det er dog muligt at ændre denne til en standard group via Group Setteings, hvis du ønsker det. Hvis du på den anden side har en åben gruppe nu, vil denne automatisk omdannes til en standard group.

grupper3

 

Content moderation

Gruppens indhold vil ligeledes gennemgå ændringer. Det er nu muligt for alle gruppens medlemmer at poste indhold i en gruppe uden en managers godkendelse. Gruppens ejer, moderator eller manager vil dog altid kunne fjerne indhold, hvis denne finder det upassende, ligesom at denne kan holde medlemmer under administration. Dertil har andre gruppemedlemmer stadig mulighed for at ‘flagge’ indhold eller kommentarer, som de mener, at upassende. Job-posts vil automatisk blive rykket til jobfanen, når de postes i diskussions-feedet.

Ingen undergrupper

Undergrupper er ikke længere mulige, og alle eksisterende undergrupper vil således omdannes til selvstændige grupper. Derfor bliver det muligvis relevant for nogle, at omdøbe disse undergrupper, således at de kan stå for sig selv. Man kan også tilføje links hovedgruppens About-tekst, for at understrege den hierarkiske struktur.

Få mere uddybende information om alle de nye ændringer i indlægget fra LinkedIn her.

Det bliver spændende at følge med i betydningen af disse ændringer for aktiviteten i LinkedIn-grupper. De nye privatindstillinger vil uundgåeligt gøre det mere trygt at deltage i diskussioner, da indholdet i gruppen kun vil være synligt for medlemmer heraf. Mange grupper lider på nuværende tidspunkt under manglende aktivitet, hvorfor det bliver interessant at se op de nye gruppe-indstillinger vil kunne gøre op med dette.

Hvad mener du om de nye grupper?

Har du nogle kommentarer eller tanker omkring de nye muligheder med LinkedIn grupper, så hører vi meget gerne fra dig i kommentarfeltet herunder.

 

Opdatering: LinkedIn har efter artiklens udformning foretaget nye ændringer i gruppe-funktionen. Bliv opdateret på disse i artiklen her.

Skriv en Kommentar

 

Arbejder du med digitalt salg og marketing?

Gennem vores LinkedIn gruppe ønsker vi at dele viden, tips og erfaringer om brugen af de digitale kanaler.
Tilmeld dig gruppen her