LinkedIn giver mest trafik til jeres hjemmeside

Den internationale virksomhed Investis IQ har i en ny Audience Insight Report fundet ud af, at LinkedIn er det sociale medie, der genererer klart mest trafik til virksomhedernes hjemmeside. 

Investis IQ har de seneste 2 år tracket besøgende  til 60 virksomheders hjemmeside fra forskellige sociale medie platforme. Virksomhederne, som var en god blanding af forskellige størrelser og brancher i Europa,  havde tilsammen  ca. 7 mio. views pr. måned og undersøgelsen viste, at LinkedIn er den platform, som driver mest trafik til virksomhedernes hjemmeside.

 

linkedin-b2b-leads

Ifølge undersøgelsen var 64 % af alle besøg til virksomhedernes hjemmeside fra de forskellige sociale medier af, fra LinkedIn. Nyere undersøgelser viser, at dette tal fortsat siger.

Besøgende fra Twitter er de seneste to år steget meget. I 2011 var 4 % af de besøgende fra Twitter, imod 14 % i dag. Det hænger sammen med, at flere og flere virksomheder har fået øjnene op for Twitters kommercielle muligheder.
Facebook’s andel derimod, er de seneste to år næsten blevet  halveret.  I 2011 var den på 30 %, hvor den i dag  er på 17 %. Det kunne godt være et lille hint om, at Facebook er i nedgang blandt B2B-virksomheder.

Besøgende fra Flickr, YouTube, Google+ og SlideShare er alle ubetydelige i øjeblikket, da LinkedIn, Twitter og Facebook tilsammen står for 95 % al trafik til virksomhedernes hjemmesider, fra sociale medie platforme.

Kort fortalt, har der altså aldrig været et bedre tidspunkt at komme igang med LinkedIn på, end nu.

Se denne artikel for 10 LinkedIn tips til din company page.

Se denne artikel for 7 fejl din virksomhed laver på LinkedIn.

Eller se denne artikel for inspiration: Årets bedste LinkedIn company pages.

Derudover viste undersøgelsen at 20 % af al trafikken til hjemmesiderne kom fra mobile devices. Dog har mindre end en fjerdedel (23 %) af virksomhederne en mobil-venlig eller responsiv udgave af deres hjemmeside. Så mon ikke vi får en del flere responsive websites at se de næste par år?

 

 

1 Svar
  1. Thomas Tom Thomas

    I samme undersøgelse fastslås det at 1.5% af trafikken til hjemmesiderne kommer fra sociale medier.
    Det betyder at 0,96% af trafikken til hjemmesiderne kommer fra linkedIn.
    /Thomas

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld