LinkedIns nyeste funktioner til virksomhedssiden 

Er du administrator for en virksomhedsside på LinkedIn, og vil du være up to date på de nyeste funktioner fra LinkedIn? Så læs med her.

LinkedIn har for nyligt introduceret en række nye opdateringer, som kan hjælpe dig med at tage din virksomhed eller organisation til det næste niveau.

Prøv kræfter af med LinkedIn skabeloner

LinkedIn tester i øjeblikket en række opslagsskabeloner. Disse skabeloner giver adgang til en række visuelle værktøjer, der kan få dine opslag til at stå ud i mængden. Med LinkedIns skabeloner kan du vælge mellem flere færdiglavede designs, hvorefter du kan skræddersy dit design med dine egne farver, font og tekst, således at skabelonen matcher dit visuelle brand.

En fordel ved at bruge LinkedIns skabeloner kan være, at du nemmere kan fange dit publikums opmærksomhed og skabe mere engagement uden at benytte eksterne designværktøjer. 

Funktionen er på nuværende tidspunkt tilgængelig for firmasiden og de personlige profiler. 

Linkedin introducerer også LinkedIn link sticker. Med denne funktion kan du på simpel vis tilføje endnu et link til dine opslag. Du kender højst sandsynligt allerede denne funktion fra Facebook og Instagram stories, hvor du kan tilføje et klistermærke med link på dit opslag. Således bliver det nemmere for dit publikum at følge linket. 

Funktionen er ganske nem at anvende; Du placerer blot dit link-klistermærke på dit opslag. Det kan placeres præcis, hvor du ønsker og i forskellige størrelser. Således er LinkedIns link sticker en meget handy funktion, som kan hjælpe dig med at generere mere engagement og trafik. 

Klistermærket kan placeres både på videoer og billeder, og du kan skræddersy teksten i klistermærket til dit eget behov. Dog kommer klistermærket kun i én standard farve, og det visuelle udtryk er derfor mere begrænset.

På nuværende tidspunkt er funktionen kun tilgængelig på mobilen, men både brugere fra mobil og desktop har mulighed for at se og interagere med link stickers.  

Fastgør kommentarer og tag styring over debatten

15/03/2023: På nuværende tidspunkt er funktionen ikke tilgængelig desværre.  

LinkedIn gør det nu muligt for alle virksomhedssider at fastgøre kommentarer under deres opslag. Med denne funktion kan du nu guide, hvilken retning du ønsker, at debatten under dit opslag skal gå. Når du fastgør en kommentar, vil denne forblive øverst i kommentartråden, således at dine følgere vil se denne kommentar først.

Ved at fastgøre en kommentar kan du puste mere ild i engagementet i dine opslag samt fremhæve dine mest engagerede følgere eller forbindelser. Funktionen kan ligeledes hjælpe dig med at booste interaktionen ved at fastgøre den kommentar med mest engagement. 

Fastgjorte kommentarer er en god måde at bibeholde en kontinuerlig dialog under dit opslag, da svarene til den fastgjorte kommentar ligeledes vil fremgår øverst i kommentartråden. Ønsker du at ændre retningen af debatten, kan du blot fastgøre en anden kommentar, og således vil dialogen følge denne. 

Og hvordan fastgøres en kommentar? Du kan fastgøre en kommentar ved at klikke på menuen ved de tre prikker og herefter vælge “fastgør kommentar”.

Gør dig dine egne erfaringer

Disse tre nye funktioner er stadig meget nye, og de er derfor på nuværende tidspunkt kun tilgængelige fra LinkedIns app, altså fra din telefon eller tablet. Ikke alle brugere har fået adgang til nye funktioner endnu, men målet er, at funktionerne snart bliver fuldt implementeret for alle LinkedIns brugere. 

Som sagt er disse funktioner et helt nyt tiltag fra LinkedIn. Vi vil derfor meget gerne høre om dine erfaringer med LinkedIn skabeloner, link stickers og fastgjorte kommentarer. Del dine erfaringer nedenfor. 

Kilder: Social Media Today, LinkedIn Blog.

6 Svar

Skriv en Kommentar

 

Arbejd professionelt med LinkedIn

Mange virksomheder har efterhånden fået etableret en Company Page på LinkedIn, men hvad er udbyttet og er det tilfredsstillende? På dette heldags-kursus løfter vi niveauet og virksomhedens konkrete LinkedIn-udbytte signifikant gennem undervisning og øvelser.
Læs mere her