Fremhæv produkt eller service på LinkedIn

Som du måske har fulgt med i, kom der for nyligt nyt design til LinkedIn company pages. I forbindelse med det nye design, blev et produkt eller service fra siden nu synlig på forsiden af virksomhedssiden (Home-fanen), tidligere har man ikke selv kunne vælge hvilket produkt der lå på forsiden, men det kan man nu.

For at få adgang til denne feature, kræver det naturligvis at du 1) har en company page på LinkedIn, 2) at du er administrator af siden og 3) at du har oprettet produkter og/eller services. Med den nye funktionalitet kan du nu selv vælge rækkefølgen af produkterne, samt vælge hvilket produkt der skal være synligt på forsiden af din company page.

Se hvordan det ser ud på Digital Works’ company page på LinkedIn.

 

Opdateret – LinkedIn valgte at lukke denne feature pr. 14. april 2014.

For at redigere i rækkefølgen skal du:

  1. Gå ind på jeres company page
  2. Klik dig ind på fanen med produkter og services
  3. Klik på den blå “Edit”-knap i hjørnet
  4. Scroll ned i bunden af siden, hvor du vil komme til dette (se billede herunder)

Bestem rækkefølgen af produkter på LinkedIn company page

Vælger du ikke selv rækkefølgen af dine produkter, vil de sorteres ift. engagement. Dvs. har ét produkt eksempelvis mange “recommendations” vil det typisk ligge øverst, og derved også være ‘featured’ på forsiden af din company page.

Hold dig opdateret om udviklingen på LinkedIn

Har du også svært ved at følge med i alle de nye muligheder på LinkedIn? Så husk at du på siden digitalworks.dk/linkedin altid kan holde dig opdateret om nyheder og nye muligheder ift. dit professionelle arbejde med LinkedIn.

1 Svar

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Vil du vide mere om LinkedIn?

I bogen Arbejd professionelt med LinkedIn - uden det koster penge, får du viden og redskaber til at få det bedste ud af den personlige profil, grupper og company pages på LinkedIn.
Se mere her