Send årets julekort via de sociale medier

Tiden til at udsende de årlige julekort er ved at være over os – men hvis du ikke kan finde tid til at proppe kuverter, eller du blot ønsker at gå den teknologiske vej i år, kan sociale medier være løsningen. 

Nedenfor finder du 4 eksempler på, hvordan du i år kan gøre julekortet elektronisk med de sociale medier.

Facebook

Det mest nærliggende er selvfølgelig at uploade et julebillede af dig og familien på din timeline. Det går hurtigt og er dejlig nemt. Og med mulighederne for at tagge og dele billedet, skal dine familiemedlemmer og venner nok få set billedet.

fbjulekort

 

Pinterest

Dette sociale medie er måske ikke det mest oplagte at bruge til udsendelse af de årlige julekort. Dog bringer Pinterest nogle fede muligheder med sig, i form af billededeling, videoer og beskeder. Det betyder, at man via Pinterest kan lave et nyt slags julekort end, det man er vant til – et der viser hele din families jul. Billeder af julepynten i stuen, juletræet, adventsgaverne eller kageopskriften på julehjerterne du har lavet. Når du er færdig med dit “board”, er det selvfølgelig muligt at dele det til venner og familie. Og om det skal være via E-mail, Facebook eller Twitter er helt op til dig selv! Mulighederne er mange.

pinterest jul

Instagraminsta

Det sociale medie Instagram ville bestemt også være en ny og hip måde at dele årets julekort på. App’en gør det nemt for dig at redigere dit billede, pynte det med et filter for derefter at sende det ud i verden. App’en Instaquote giver dig ydermere muligheden for, at tilføje tekst til dit billede, før du deler den. App’en findes til iOS og Android. Instagram, giver dig samtidig muligheden for at optage videoer af 15 sekunders varighed – en oplagt mulighed til at dele hyggelige juleøjeblikke af familien.

YouTube

YouTube er for dem, der ønsker at gå all in. Det er en sjov og anderledes måde at vise din jul på – og faktisk slet ikke så svært, som du tror. De fleste mobilkameraer er efterhånden i så god kvalitet, at man sagtens kan optage en video i fin opløsning. Tag et par billeder og et par videoklip af dig og familien, og flet dem sammen til en kort film. Eventuelt sætte en julesang indover, for at skabe julestemning. Brug fx. googles gratis billederedigeringsprogram Picasa til dette.

Her er lidt inspiration til at komme igang

Og hvis dig og familien ikke lige går med planer om, at skulle på stranden denne vinter (forståeligt), er her lidt flere eksempler på “Family Christmas Cards on YouTube”.

Ønsker du som virksomhed at sende julekort til dine kunder vil jeg anbefale, at læse artiklen Må du sende elektroniske julekort ud til dine kunder? først.

 

Har du andre idéer til, hvordan man laver julekortet på de sociale medier, så del gerne!

 

Denne artikel er skrevet med inspiration fra denne

 

 

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld