Hvilke apps er de bedste for den digitale marketingmedarbejder? Vi har samlet en liste over 9 gode apps – både i forhold til at holde dig up-to-date samt til at styre virksomhedens social media aktivitet.  

Marketingmedarbejderen kan høste massive fordele ved brugen af mobile apps – nyttig marketingsoftware bliver hele tiden mere tilgængelig i app-form og gør redskaber og data let tilgængelige på farten. En række apps giver dig adgang til information hurtigt og nemt. Det gælder alt fra sporing af kampagnedata til at uploade nye blogindlæg.

Facebook Pages Manager

Hvis du er administrator på en eller flere Facebook-sider, er Pages Manager et godt tool, til løbende at være i kontakt med dine fans, holde øje med sideaktiviteten, dele content med din målgruppe og få indblik. App’en giver dig mulighed for at administrere helt op til 50 sider fra din smartphone eller tablet.

Download app’en via iTunes App Store

Download app’en fra Google Play-butikken

Google Analytics

Med denne app kan du få adgang til al din data fra Google Analytics web på din smartphone eller tablet, når du har behov for det. App’en monitorerer ændringer med Real Time rapporter, og kan derudover bruges til at følge med i adfærd, konverteringer og meget mere.

Download app’en via iTunes App Store

Download app’en fra Google Play-butikken

Buffer

Bruger du Buffer til at planlægge dit content? Buffer app giver dig mulighed for at styre og monitorere alle dine social media konti på én gang. Du kan løbende planlægge udsendelser af content på Twitter, Facebook og LinkedIn, og analysere på statistikkerne over hvordan dit content performer. Planlæg at poste på de forskellige platforme på forskellige tidspunkter og se hvad der får det højeste engagement.

Download app’en via iTunes App Store

Download app’en fra Google Play-butikken

Mailchimp

Hvis du bruger Mailchimp til udsendelse af e-mail marketing kampagner eller nyhedsbreve, er denne app god til hurtigt at administrere dine lister, tilføje nye abonnenter, sende kampagner og se dine rapporter. Du kan også oprette multi-user accounts med forskellige niveauer af administratorrettigheder.

Download app’en via iTunes App Store

Download app’en fra Google Play-butikken

LinkedIn Apps

LinkedIn har en række apps tilpasset forskellige behov. Udover den officielle app til smartphone og tablet, findes der LinkedIn Connected, der hjælper dig med at holde styr på dit professionelle netværk, LinkedIn Job Search, LinkedIn Recruiter og Sales Navigator.

Derudover har LinkedIn 2 content-baserede apps – LinkedIn Pulse og SlideShare – hvor du kan lave dit eget custom newsfeed og finde relevant content.

Se alle LinkedIn’s apps her

Apps til at dele filer

Der findes adskillige apps til at dele tekstfiler, billeder og videoer ved at lade brugeren uploade og dele et link eller en e-mail invitation.

Dropbox app giver dig mulighed for at gemme, synkronisere og dele mapper online på en simpel brugerflade. Brug Dropbox til at gemme fotos, videoer og dokumenter, og få adgang til dem hvor som helst med en internetforbindelse.

Download Dropbox-app’en via iTunes App Store

Download Dropbox-app’en fra Google Play-butikken

Google Drive app kan ligeledes også gemme og dele dokumenter via din smartphone eller tablet. Den har dog erstattet Dropbox hos mange, da den yderligere giver mulighed for at invitere ex. kollegaer til at redigere eller kommentere på de uploadede filer, uden at det er nødvendigt at downloade dem.

Download Google Drive-app’en via iTunes App Store 

Download Google Drive-app’en fra Google Play-butikken

Tip: Online fildeling – eller cloud computing – kan medfører en række risici og begrænsninger fx i forhold til persondataloven og bogføringsloven.

Apps til Lead Management og CRM

Hvis d bruger systemerne Podio eller Pipedrive til lead management, kan du med fordel downloade app-udgaven til disse to systemer.

Podio app gør det nemt for dig, at holde styr på projekter, samtaler og leads. Med denne app kan du nemt forblive koordineret med dit team, uanset hvor du befinder dig.

Download Podio-app’en via iTunes App Store

Download Podio-app’en fra Google Play-butikken

Pipedrive app giver dig mulighed for, at have din to-do liste og dine kontakter på dig hele tiden. Søg på et bestemt navn eller virksomhed, og tjek de vigtige detaljer ud mens du er på farten – ex. hvis du er på vej til et møde. Du kan også løbende tilføje leads og tage noter under møder eller opkald.

Download Pipedrive-app’en via iTunes App Store

Download Pipedrive-app’en fra Google Play-butikken

Hvilke apps bruger du selv?

Del dem gerne med os i kommentarfeltet 🙂

1 Svar

Skriv en Kommentar