Er jeres virksomhed også hoppet på Instagram-bølgen? Og kunne I også godt bruge et hurtigt overblik over gode apps til at redigere jeres billeder, så de bliver endnu bedre og skiller sig ud fra mængden?

I denne artikel fremhæver vi nogle af de bedste apps på markedet, der kan hjælpe dig med netop dette.

1) Aviary

Denne app giver dig mulighed for at tilføre andre farve-filtre end Instagrams egne filtre, du får mulighed for at beskære billedet og give billedet forskellige størrelser. Muligheden for at give billedet en anden størrelse end Instagrams-standard størrelse, gør at dine billeder skiller sig ud i brugerens feed. Denne app er gratis.

 

2.foto

 

 

1.foto

 

2) Afterlight

Afterlight app’en gør det muligt at lege med lyset, formatet og lægge baggrund på dine billeder – man kan fx vælge at gøre billedet rundt. Afterlight koster 8 kr.

3.foto

 

5.foto

 

3) Slow Shutter Cam

Denne app, synes jeg personligt, er ret fed, den kan nemlig gøre bogstaver m.v. selvlysende. Derudover kan man tage ret cool billeder af fx. forbikørende toge i høj fart, tilføje tekst til et billede, eller man kan tilføje selvlysende streger. Det kan være et godt tool til at sætte noget bestemt i fokus. Appen koster 16 kr.

OBS: Artiklen er opdateret mht. prisen på Slow Shutter Cam i juli 2016.

6.foto

4) Quick

Mange virksomheder har brug for at kunne kommunikere i tekst på deres billeder. Ligesom app’en ovenfor, giver denne app mulighed for at indsætte tekst, det særlige ved denne er, at den tilbyder et hav af forskellige typografier, sådan at teksten på billedet er i tråd med jeres visuelle identitet. Quick er gratis.

Unavngivet

5) Facetune

Facetune er et mini “photo-shop”-tool, der giver mulighed for at redigere uønskede, lad os kalde det; uheldigheder væk – det kan jo være nødvendigt. Man kan fx fjerne røde pletter i ansigtet, gøre tænderne hvidere eller fjerne render under øjnene. Det kan være et godt tool, hvis man bruger meget sig selv eller virksomhedens ansatte på sine billeder. Facetune er også en betalingsapp til 29 kr., men er pengene værd, hvis man ofte anvender personer på sine billeder.

OBS: Artiklen er opdateret mht. prisen på Facetune i juli 2016.

8. foto

 

6) PicFrame

Der findes en del apps, der kan det, som PicFrame kan, nemlig at lave billedkollager, men PicFrame er en af de bedre. Billedkollager er en god ide, hvis man gerne vil vise flere ting på én gang, men ikke vil spamme sine followers. App’en koster 8 kr. men som sagt, findes der massere gratis billedkollage app’s. Hvis du gerne vil prøve det af, så prøv ét af de gratis værktøjer så som Layout from Instagram eller Instant pic frames.

OBS: Artiklen er opdateret mht. prisen på PicFrame samt gratis kollageværktøjer i juli 2016.

9.foto

 

7) DXP Free

Den sidste app, jeg har taget med her, er ret cool! Den kan lave dobbelt effekt i billederne. Det kan give et anderledes (helt fashion-agtigt) look, og derved kan du let differentiere dine billeder fra mængden. Denne app findes både i en gratis og i en betalingsversion. Jeg har selv afprøvet den gratis version, og den fungerer rigtig godt.

10.foto

 

Lidt facts om Instagram

  • 150 millioner aktive brugere på verdensplan
  • 260.000 danske profiler (september 2013 – der skal nok være kommet flere til siden)
  • 16 milliarder delte billeder siden 2010
  • 55 millioner delte billeder på en gennemsnitslig dag

Se også denne video, hvor du kan lade dig inspirere af de bedste brands på Instagram – kig med her.

Har I nogle gode apps, I bruger, til at redigere jeres billeder så del dem gerne herunder – ellers er der vel ikke andet at sige end; ha’ det sjovt med de forskellige apps 🙂

Alle apps er at finde i App store
Artiklen er inspireret af denne

Berig dit netværk - del artiklen
Del & udskriv side


2 Svar til “7 cool apps til billedredigering på Instagram”

  1. Jeg bruger selv en blanding af Over, som er ipad versionen af Overgram som i selv nævner, og så PS touch. Med de to apps har jeg ikke endnu ikke stødt på noget jeg ikke kunne lave 🙂 Men Afterlight som i også selv nævner er nu et meget fint alternativ til PS Touch.
    Tak for et overskueligt indlæg.

Kommentar