Kategori

Cases
21
maj

Hvordan er din annoncering positioneret i målgruppens bevidsthed?

Har du nogensinde undret dig over, hvordan dine annoncer er positioneret i dine potentielle og eksisterende kunders bevidsthed? Det spørgsmål har vi tit stillet os selv, og derfor besluttede vi os for at lade det komme an på en test tilbage i april.
Læs Mere
21
aug

Bedste Company Pages 2018 – og tips til din egen

LinkedIn har igen i år kåret de 10 bedste Company Pages. Vi kigger nærmere på vinderne for at se, hvorfor netop disse er de bedste, og giver dig en række tips til din egen Company Page.
Læs Mere
19
sep

3 “usexede” brands, der mestrer content marketing-disciplinen

Der florerer i marketing-branchen en myte om, at content marketing kun er udbytterigt for visse virksomheder – nemlig de glamourøse og trendy af slagsen. Men denne myte er en stor misforståelse. I denne artikel giver vi dig 3 eksempler på, at content marketing kan lykkedes for alle slags virksomheder.
Læs Mere
08
maj

Case: HP’s Snapchat-rejse

At navigere i Snapchats komplekse (og mærkværdige) landskab er for mange virksomheder og brands en stor udfordring, og sjældent ved man, hvor man skal begynde den turbulente Snapchat-rejse. I denne artikel kan du læse om, hvordan HP har håndteret og tilrettelagt sin tilstedeværelse på Snapchat.
Læs Mere
20
mar

Case: Maersk Line’s succes på SoMe

Du har sikkert hørt det tusindvis af gange før: “Optimér din tilstedeværelse på de sociale medier!”- og det gælder ikke kun B2C-virksomheder. Som B2B-virksomhed kan du opnå et mindst ligeså stort udbytte ved at finpudse din SoMe-strategi. I denne artikel kan du læse om et eksempel på en B2B-virksomhed, der har haft stor succes med brugen af de sociale medier...
Læs Mere
06
sep

5 eksempler: Sådan bruges Instagram Stories

Det er ikke længe siden, at Instagram lancerede de nye ‘Instagram Stories’, som er en pendant til Snapchat Stories. Men hvad er de for en størrelse, og hvordan kan de gavne din virksomhed i marketing arbejdet? Vi viser fem gode eksempler på virksomheders brug af Instagram Stories. Artiklen er opdateret 14. april 2020.
Læs Mere
19
apr

3 eksempler på brugen af Instagram

Har du besluttet dig for, at din virksomhed skal på Instagram, men mangler inspiration til, hvordan I griber processen an? Vi har fundet tre gode (danske) eksempler fra forskellige brancher, der viser, hvordan både B2B og B2C kan håndteres på Instagram.
Læs Mere
04
feb

LinkedIn er ikke kun til B2B

I dag bliver LinkedIn brugt flittigt og fungerer yderst effektivt på B2B markedet. Men det er ikke alene virksomheder på B2B markedet, der udnytter de mange muligheder på LinkedIn. Vi har her fundet 5 eksempler på B2C virksomheder, som gør det rigtig godt lige nu.
Læs Mere
25
sep

Content Marketing giver flere leads

Det amerikanske konsulentfirma InsideOut har oplevet en stigning på hele 388 % flere leads, efter de begyndte at arbejde med content marketing. Få her indsigt i deres content strategi og deres 4 trin til succes.
Læs Mere
28
jun

Det bedste fra Cannes Lions

Digital Works har ikke været af sted til Cannes Lions i år, men det har bestemt ikke holdt os fra at følge med i nomineringerne og vinderne af VM i reklame. Her har vi samlet en række spændende cases fra årets Cannes Lions – naturligvis alle med et digitalt fokus.
Læs Mere
1 2 3

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld