Month

april 2013
24
apr

Tips til din Social Media Strategi

Med udbredelsen af bl.a. tablets, smartphones samt brugernes ønske om at kunne dele content med sit netværk gennem diverse sociale medier til enhver tid og sted, øges kravene til virksomhederne. Og netop derfor er det vigtigt løbende at fokusere på SEO (Search Engine Optimization), SMO (Social Media Optimization) og online branding, for at kunne imødekomme dine kunders behov og påvirke deres online adfærd...
Læs Mere
15
apr

LinkedIn tips til din company page

I december 2012 kårede LinkedIn de bedste 12 company pages og nu har de lavet en lille analyse og sammendrag af virksomhederne, hvor de er kommet frem med alle de gode tips til, hvordan man skaber succes og optimerer sin kommunikation som virksomhed på LinkedIn.
Læs Mere
10
apr

Instagram er kommet for at blive

Hvem ville have troet at der ville komme så mange visuelle sociale netværks her i 2010’erne og hvem ville have troet at de faktisk ville vokse sig så store at virksomhederne ikke kan lade være med at engagere sig i dem for at kommunikere visuelt med deres forbrugere?
Læs Mere
10
apr

Highlights fra det store B2B seminar

Tirsdag formiddag var små 100 B2B folk samlet i Hellerup til seminaret Digital Marketing for B2B virksomheder. I løbet af formiddagen præsenterede FLSmidth og Maersk Line egne cases om brugen af bannerannoncer, re-targeting og sociale medier. Derudover præsenterede vi tendenser og trends inden for e-mail marketing og nyhedsbreve, og LinkedIn løftede sløret for hvor de er på vej hen.
Læs Mere
02
apr

Visit Scotland skruer op for charmen

Hvordan reklamerer man optimalt for et land? Vi har selv med eksempelvis Visit Denmark oplevet, hvor svært det kan være, især når der bruges humor. Skotland har nu valgt en anden tilgang, som måske er en mere nuttet én af slagsen. De har nemlig iført to shetlandske ponyer shetlandsk strikkede sweatre. Men virker det?
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld