Month

juni 2011
28
jun

Skyerne samler sig om dig

Cloud computing er sikkert et begreb, du har hørt en del om. Og der går da nærmest heller ikke en dag, hvor begrebet ikke bliver nævnt i medierne. Dels fordi aktører som Amazon, Apple, (deres iCloud kommer først til efteråret), Microsoft og Google udtaler sig om deres forventninger til fremtiden og nye produkttilbud. Mulighederne med clouds kan gøre hverdagen noget...
Læs Mere
23
jun

Hvad brands kan lære af Angry Birds

Et af de seminarer som virkelig trak mange tilskuere på årets Cannes Lions festival var Hill & Knowlton’s seminar. De havde inviteret Peter Vesterbacka, “mighty eagle” fra Rovio, til at fortælle historien om spillet om de små sure fugle og de grønne grise. Nærmere bestemt var temaet; hvad kan brands lære af Angry Birds?
Læs Mere
23
jun

Social timing – hvornår skal der postes?

Hvornår er det bedste tidspunkt at poste nyheder på Facebook og Twitter? Hvornår er folk mest tilbøjelige til at sende det videre eller like? KISSmetrics har lavet denne infographic som fx viser at lørdag omkring frokosttid er det allerbedste tidspunkt at poste nyheder på Facebook. Hvad er dine erfaringer?
Læs Mere
19
jun

Beløn dine Facebook fans – og behold dem

Facebook som marketing kanal har vist sig som værende yderst effektiv, hvis man forstår og lykkes med at opbygge og engagere sine fans. En af de bedste måder at sikre dette er ved at belønne nye samt eksisterende fans. Nedenfor er 4 kreative forslag til, hvordan du belønner dine Facebook fans og sikrer forsat engagement og support.
Læs Mere
17
jun

Det er ikke (kun) størrelsen…

E-mail marketing og nyhedsbreve er en af de ældste digitale discipliner, og (heldigvis) en disciplin som stadig leverer flot ROI for langt de fleste aktører. Men en (for mig) tilbagevendende frustration er det evige fokus på størrelse.
Læs Mere
14
jun

Minimumskrav til dit nyhedsbrevs-system

Det professionelle arbejde med nyhedsbrevet og e-mail marketing står højt på listen hos mange annoncører, ifølge årets trendanalyse 2011. Derfor ønsker jeg med denne artikel, at give et hurtigt overblik over, hvilke ting som er væsentlige i valget af system til udsendelse af nyhedsbreve og e-mail marketing.
Læs Mere
10
jun

Banebrydende kampagne fra Diesel

Det italienske modehus Diesel har netop lanceret en banebrydende kampagne, når det kommer til at inddrage de sociale medier. Som Diesel selv siger: ”We like to say what we like… If we like telling people what we like… Why not doing it in the real world?” Og det er netop hvad Diesel forsøger at få folk til med deres nye...
Læs Mere
06
jun

Fan engagement på Facebook sider

Visibli har i deres nylige rapport analyseret over 200 millioner Facebook Fans for at fastslå, hvordan de agerer med forskellige typer af fan sider. Ved at måle antallet af ’likes’ og kommentarer sidernes enkelte ‘posts’ opnåede over tid, har Visibli undersøgt levetiden for hvert ‘post’ samt den samlede aktivitet. Nedenfor kan du læse nogle interessante og måske overraskende resultater.
Læs Mere
06
jun

Bedre bannerværdi

Ved du hvordan du skaber bedre værdi på din bannerannoncering? Hvis ikke… har vi har samlet en opsummering på egne artikler og en spændende analyse fra Havas Media og MediaMind.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld