For mange er sommerferien ved at være slut – det betyder, at vi for alvor skal i arbejdstøjet igen. Vi har derfor samlet et udvalg af de mest populære artikler fra første halvår, som du forhåbentlig (igen) kan få gavn af i dit digitale arbejde, så du kan komme godt fra start i sidste halvår af 2016.

Det bedste fra første halvår af 2016

 1. Sådan bliver du set af headhunteren på LinkedIn:
  Vi har interviewet Henrik Brabrand, adm. direktør i executive search selskabet TRANSEARCH Albright A/S, for at blive klogere på hvad headhunteren ser efter, når de leder efter kandidater på LinkedIn.
 2. Kanalvalg: Hvilket socialt medie kan hvad?:
  Udvalget af sociale medier bliver større og større, og for nogle kan det være svært at finde ud af, hvilke sociale medier der giver mening for netop deres forretning. Derfor har vi lavet dette overblik med fordele og ulemper ved medierne Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Google+ og Snapchat.
 3. 3 steps til en effektiv social media calendar:
  En marketingmedarbejders hemmelige våben til planlægning af social media aktiviteter er kalenderen. Ikke nok med at en solid social media kalender giver dig heads up på, hvilke kommende events der er vigtige – den giver dig også overblikket over de forgangne måneder. Brugt rigtig, er du med kalenderen altid forberedt på det uventede.
 4. Udviklingen i danskernes brug af digitale medier:
  DR udgav for nyligt Medieudviklingen 2015 med spændende konklusioner på danskernes brug af diverse medier i det forgangne år. Vi har plukket de vigtigste pointer om udviklingen i danskernes brug af sociale medier og internet og sætter desuden fokus på, hvordan du kan bruge den viden i din virksomhed.
 5. 5 vigtige trends i digital marketing i 2016:
  Selvom den digitale evolution måske kan virke overvældende, så er det netop tiden, hvor du skal se væk fra de gamle tendenser og vende dig mod de mange nye muligheder i digital marketing. For i år er der gode muligheder for at komme foran dine konkurrenter – med den rette indsigt. Vi giver dig fem bud på digitale trends for 2016.
 6. 5 tips til at forbedre din instagram marketingstrategi:
  Den mobile trend inden for marketing er kommet for at blive, og et af de sociale medier, der er spået til at få et stort fokus i det kommende år, er Instagram. Instagram er nemlig meget mere end bare et sjovt fotobaseret socialt netværk. Så har du fået gjort plads til Instagram i din marketingstrategi? Ellers giver vi tips til, hvordan du sikrer en effektiv strategi.
 7. Cheat sheet til din LinkedIn Company Page:
  De fleste kender det godt – man skal opdatere sin LinkedIn Company Page eller Showcase Page, og man kan ikke lige finde målene på logo, billeder og lign. Vi har derfor samlet et overblik over LinkedIn’s begrænsninger og anbefalinger ift. tekstlængder, billedstørrelser m.m. Det gør det nemmere for dig at lave en flot side samt at lave opdateringer, der tager sig godt ud, både på desktop og på mobil.
 8. 5 tips til aldrig at løbe tør for content:
  Content marketing står højt på mange virksomheders to do liste, og der investeres oceaner af tid og ressourcer i at få udarbejdet godt content. Men hvad gør du, når de sociale medier hungrer efter indhold, og de gode ideer ikke ligefrem står i kø? Vi giver dig 5 tips, så du aldrig løber tør for indhold.
 9. Find hurtig LinkedIn-hjælp – Quick links:
  De fleste af os kender det – vi leder og leder efter nogle specifikke funktioner på LinkedIn… Vi kan huske de er der, men ikke hvor de er. I artiklen her har vi samlet en lang række af direkte links til mange af disse funktioner.
 10. 11 nyttige Facebook facts, tips og tricks:
  Mange har efterhånden en profil på Facebook, og endnu flere kender til mediet. Men selvom mediet eksisterer på 12. år, er der stadig funktioner, som mange af os ikke kender. Vi har her samlet hele 11 brugbare facts, tips og tricks til Facebook, som er interessante både til personligt brug og i arbejdsøjemed.
 11. LinkedIn rekrutteringstrends for 2016:
  LinkedIn har påtaget sig rollen som spåkone og forudsagt, hvilke rekrutteringstrends der vil gøre sig gældende for 2016. Med deres rapport Global Recruiting Trends 2016 deler 4.000 fagfæller fra 40 forskellige lande ud om deres prioriteter, potentielle udfordringer og muligheder for det nye år. Vi har samlet de vigtigste pointer, så du kan få et overblik over rekrutteringstrends på LinkedIn anno 2016.
 12. Salgsdirektørens guide til LinkedIn:
  Flere og flere salgsdirektører er begyndt at arbejde med begrebet Social Selling, men det er bestemt ikke altid en nem opgave at få omstillet salgsorganisationen til at arbejde professionelt med en anderledes tilgang til salget. Få 5 konkrete tips til hvordan du, som salgsdirektør, skaber succes i din organisation.

God fornøjelse med det digitale arbejde i sidste halvår.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Intern workshop i din virksomhed?

Vi tilbyder skræddersyede træningsforløb og uddannelse internt i virksomheden, således at I får et markant kompetenceløft og succesfuldt udgangspunkt for det videre arbejde.
Læs mere om mulighederne