Month

august 2015
25
aug

Sådan laver du svar-skabeloner på Facebook

Mange virksomheder benytter besked-funktionen på Facebook til dagligt at kommunikere med kunder og interessenter. Mange af os oplever også, at vi gang på gang må forfatte det samme svar til kunderne, men det behøver du slet ikke – Du kan nemlig lave “faste svar”, som du løbende kan genbruge og modificere. Vi viser her hvordan.
Læs Mere
25
aug

Kommerciel fiasko på LinkedIn?

”Her hviler endnu et offer på LinkedIn slagmarken”, kunne være en mulig konklusion, når ivrige kommercielle profiler har gjort i Social Selling nælderne. Opdateringer som ”Har lige landet stor ordre… hvor er livet dejligt” eller ”Vores nye system er helt unikt, kontakt mig for yderligere information”. 
Læs Mere
24
aug

Infographic – LinkedIn Do’s and Don’ts

Med 380 millioner brugere fordelt på 200 lande er LinkedIn en af de mest populære sociale medier, og populariteten ser kun ud til at vokse – især mange B2B virksomheder bruger platformen aktivt bl.a. på grund af de værdifulde muligheder for lead-generering.
Læs Mere
18
aug

Spar tid med effektiv Marketing Automation

I denne artikel gennemgår vi, hvordan du ved hjælp af marketing automation kan effektivisere forskellige områder indenfor din e-mail marketing og sociale medier.
Læs Mere
17
aug

Infographic – Den perfekte social media post

Alle der arbejder med sociale medier, ville ønske der fandtes en formel på den perfekte post til at få optimalt reach og engagement – det gør der desværre ikke, men der findes forskellige måder at optimere dine posts på. 
Læs Mere
17
aug

Derfor bør dine medarbejdere bruge LinkedIn aktivt

Vi har hørt det før, og det er efterhånden også blevet vores mantra her hos Digital Works: Virksomhederne kan ikke længere klare sig uden kollegernes indsats på LinkedIn – vi har behov for at kollegerne spiller med ift. deling af indhold, employer branding samt til salg og relationspleje.
Læs Mere
10
aug

Brugen af andres indhold på sociale medier

Vi får i stigende grad spørgsmål om, hvorvidt det er tilladt at bruge andres indhold på de sociale medier. Et område som ikke altid er sort/hvidt.
Læs Mere
05
aug

Mål din Social Selling indsats

Flere og flere virksomheder er begyndt at arbejde med begrebet social selling – og det er ikke uden grund. Research viser nemlig, at 57 % af de ansatte i socialt engagerede virksomheder opnår at få flere salgsleads. Men hvordan skal den nye indsats måles? Vi giver her vores konkrete bud.
Læs Mere
05
aug

Social Selling Index på LinkedIn

Indtil nu har LinkedIn’s Social Selling Index (SSI) været forbeholdt betalende kunder, men nu kan alle frit udregne deres SSI score, og herved tage temperaturen på Social Selling indsatsen.
Læs Mere
03
aug

Her er de nyeste tiltag på Twitter

De seneste måneder har Twitter udrullet en række nye spændende features på platformen. Fortvivl ej, hvis du ikke har holdt dig ajour omkring de mange nye funktioner. Vi har nemlig samlet en liste over de vigtigste opdateringer du bør kende til, lige her….
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld