Vi skriver snart 2016 i kalenderen, men inden vi begiver os ud på det nye års eventyr, kaster vi et blik på året der gik. 2015 bød på mange spændende digitale foretagender, som vi har fulgt på tæt hold. Gik du glip af vores artikler? Så får du her et overblik over de 10 mest populære.

Det bedste fra 2015

 1. Employer branding på LinkedIn 
  En virksomhedsside på LinkedIn kan bruges til meget mere end blot ledige stillinger. Virksomhedssiden er nemlig et effektivt redskab til at vise virksomheden som en attraktiv arbejdsplads som et led i employer branding-strategien.
 2. Derfor bør dine medarbejdere bruge LinkedIn aktivt
  Er du én af de mange virksomheder, der er aktiv på LinkedIn, men mangler større opbakning fra kollegerne? Så læs med her og bliv klogere på, hvor du skal sætte ind, og hvordan medarbejderne kan medvirke til virksomhedens succes på LinkedIn.
 3. Content Marketing tjekliste
  Hvis du arbejder med content marketing, ved du, at der hele tiden er mange bolde, der skal jongleres – og gribes igen. Her får du en tjekliste til at afstemme dit indhold med både strategi, positionering og øvrige salgs- og marketingtiltag.
 4. Få en solid salgsprofil på LinkedIn
  Arbejder du med salg? Så er du nok stødt på begrebet social selling. Læs – eller genlæs – artiklen her, der giver indblik i, hvordan du bliver en dygtigere ‘social seller’ ved at implementere de sociale medier i dit salgsarbejde.
 5. Planlæg dine opdateringer på Instagram
  Bruger du Instagram i dit marketingarbejde? Så kan du godt ånde lettet. Du får her 4 gode bud på planlægningsværktøjer til Instagram, der kan gøre din hverdag både nemmere og mere effektiv.
 6. Tjekliste – Content med fokus på SEO
  Det er alpha og omega at skabe godt content. Men hvad nytter det egentlig, hvis det aldrig bliver fundet og læst? Få hjælp til søgemaskineoptimering med denne tjekliste, så du kan skabe kontinuerlig, relevant trafik til din hjemmeside.
 7. 6 trin til succes på de sociale medier
  Fik du læst artiklen om, hvordan du med 6 trin kan skabe succes på de sociale medier? Ellers får du chancen her.
 8. 5 tips til din Company Page på LinkedIn
  Med stigende interesse for den professionelle brug af LinkedIn kommer vi ikke udenom, at det er et væsentlig sted at sætte ind. Læs med og sikre dig selv 5 tips til at udnytte LinkedIn’s mange muligheder optimalt.
 9. 6 gode tips til virksomhedens content
  Find ud af hvordan du med 6 enkle tips kan få styr på overvejelserne i forbindelse med produktion af content.
 10. Billedstørrelser til sociale medier 2015
  Har du styr på billedstørrelserne på de forskellige sociale medier? Ellers giver denne infographic dig et hurtigt overblik over billedstørrelser på Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube, Google+, Tumblr og Pinterest.

2014 bød også på guldkorn

Selvom disse artikler ikke er skrevet i 2015 bonger de alligevel højt på popularitetsbarometeret for året, der gik. Så dem skal du ikke snydes for. God fornøjelse.

Har du ønsker til indholdet for 2016?

Så del gerne med os i kommentarfeltet herunder.

Skriv en Kommentar

Relaterede artikler

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld