Month

november 2014
26
nov

2 effektive julekampagner til inspiration

December nærmer sig med hastige skridt og ligesom med så mange andre højtider i løbet af året, er julen en oplagt mulighed for at få lidt ekstra ud af dine marketingsaktiviteter. Der findes utallige kreative måder, hvorpå du kan bruge julen til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed og/eller berige dine kunder og ansatte med underholdende content. En god julekampagne...
Læs Mere
24
nov

6 LinkedIn tricks du måske ikke kendte

De fleste af os benytter LinkedIn flere gange om ugen, og mange vil da efterhånden også kalde sig “superbrugere” af LinkedIn. Men kender du disse tricks? 
Læs Mere
18
nov

9 gode apps til digital marketing

Hvilke apps er de bedste for den digitale marketingmedarbejder? Vi har samlet en liste over 9 gode apps – både i forhold til at holde dig up-to-date samt til at styre virksomhedens social media aktivitet.  
Læs Mere
14
nov

Social selling – Sådan får du dit team med

Social selling er et populært begreb – og ikke uden grund. De sociale medier er efterhånden blevet en væsentlig spiller i salgsarbejdet, idet de rummer værdifulde informationer samt vejen til de rette beslutningstagere og den gode relation, som for de fleste af os er helt essentiel. Men hvordan overbevises ledelsen, og hvordan får du dit team til at spille med?...
Læs Mere
11
nov

25 social media termer du skal kende

Social media er efterhånden blevet et stort og differentieret område – og der er mange ord og termer der bliver brugt, og som du bør kende. Hootsuite har lavet en liste over alle de vigtigste ord og definitioner.  I artiklen her, har vi samlet de 25 vigtigste du bør kende.
Læs Mere
07
nov

E-mail marketing strategi – Hvad skal med?

Denne artikel er blevet opdateret den 20. september 2017. Uanset om du allerede arbejder med e-mail marketing og nyhedsbreve, eller om du skal til at gå i gang med projektet, så er der en række overvejelser du bør gøre dig i processen. Få her overblikket som giver dig et stærkere udgangspunkt og i sidste ende bedre resultater.
Læs Mere
04
nov

Social Sharing – hvor ofte skal du poste content?

Når det kommer til at dele content på sociale medier, er der en fin balancegang i forhold til, hvor ofte du skal poste, hvornår og hvad. Læs med og bliver klogere på spillereglerne.
Læs Mere
03
nov

SEO ranking factors og sammenhæng 2014

Hvad er de vigtigste “knapper” man kan skrue på for at ligge øverst i Google’s søgeresultat? Det er et spørgsmål mange gerne vil kende svaret på.  Searchmetrics laver derfor hvert år en gennmgribende analyse af flere hundredetusinde url’er og flere tusinde keywords, for at finde sammenhæng imellem en lang række faktorer og placering i søgeresultatet.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld