Month

september 2015
29
sep

Hvorfor e-mail marketing?

Vi får ofte spørgsmålene “kan e-mail marketing betale sig?” eller “virker e-mail marketing stadig?” – og svaret er “Ja”. E-mail marketing er bestemt ikke en kanal man bør overse, og det findes der en række gode argumenter for. Dem vil vi gennemgå i artiklen her.
Læs Mere
29
sep

Sådan svarer du på negativ omtale

Læs med her og bliv klogere på hvordan du bedst muligt kan håndtere negativ omtale på ex. sociale medier eller andre online platforme.  
Læs Mere
29
sep

Infographic – 4 typer LinkedIn kampagner

Hvis din virksomhed har planer om at udforme den perfekte B2B kampagne på LinkedIn, er disse 4 kampagnetyper væsentlige at kende.
Læs Mere
23
sep

Ny mulighed for digital benchmarking

Networked Business Initiative (NBI) er et nyt projekt, der i løbet af de næste tre år vil klæde danske virksomheder bedre på til den digitale virkelighed. Målet er at udvikle en række digitale branchestandarder, som din virksomhed vil kunne bruge til bl.a. benchmarking. 
Læs Mere
22
sep

Blogger du på LinkedIn?

Blogger du eller dine medarbejdere på LinkedIn? Hvis ikke, kan du her læse mere om hvordan LinkedIn Posts kan skabe værdi både for den enkelte medarbejder samt for virksomheden.  
Læs Mere
18
sep

Facebook lancerer nyt content tool ‘Signal’

Så er der nyt fra Facebook, som i går introducerede Signal – et tool til journalister, der ønsker at indsamle og integrere content fra både Facebook og Instagram på tværs af nyheder, kultur, underholdning, sport etc. 
Læs Mere
15
sep

Find nye leads med LinkedIn

Mange salgsafdelinger får allerede leads fra marketingafdelingen, men ofte er der behov for at supplere med flere leads – måske baseret på virksomhed, branche eller titel. Her kan LinkedIn være en god hjælp. Vi gennemgår her, hvordan du nemt kan søge dig frem til relevante personer på LinkedIn.
Læs Mere
14
sep

5 tips til monitorering af dit brand

Mange virksomheder “lytter med” ift. hvad der bliver sagt om deres brand eller produkter på LinkedIn – men alt for ofte ender det blot i en rapport på skrivebordet.   Du får her konkrete tips til, hvordan du nemt kan få et overblik med gratis tools.
Læs Mere
11
sep

LinkedIn vinder på B2B markedet

Sociale medier er ikke overraskende mere brugt blandt B2C virksomheder sammenlignet med B2B – men ifølge undersøgelsen bruger hele 88% af de adspurgte B2B virksomheder sociale medier. Se her hvilke.
Læs Mere
08
sep

5 tips til at blive mere mobilvenlig

Vi hører det hele tiden – “mobile first”. Vores website skal være mobil-optimeret, for ellers straffer Google os osv. Du får her 5 tips til, hvordan du med mindre indgreb kan sikre, at din virksomheds tilstedeværelse på de digitale platforme bliver mere mobilvenlig.
Læs Mere
1 2

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld