Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi hos Digital Works producerer en hel del artikler. Vi har i denne samlet de absolut mest populære for 2017, så du kan få konkret viden til at styrke din digitale indsats i 2018 – uanset om du arbejder med LinkedIn, e-mail marketing eller Facebook.

 1. 10 gode råd til din personlige LinkedIn profil
  I starten af året bød LinkedIn på et grundigt redesign af mediet – en ændring, som i høj grad også havde betydning for de personlige profiler. I artiklen her klæder vi dig godt på til, hvordan du sikrer dig en topprofessionel personlig profil på LinkedIn.
 2. 9 funktioner du måske ikke kendte på LinkedIn
  Der findes et hav af funktioner på LinkedIn, som ikke alle kender – 9 af dem, har vi samlet i denne artikel. Læs også om de 6 nye banebrydende LinkedIn-funktioner, der kom i 2017.
 3. Infographic: Den ultimative guide til SoMe billedformater
  De visuelle elementer er ekstremt vigtige for at skabe opmærksomhed og skille sig ud på de sociale medier. Men hvad er egentlig det bedste format på tværs af de sociale platforme? Hubspot har lavet en infographic med formater og andre gode råd til det visuelle på de sociale medier.
 4. 7 steps til en SoMe-strategi
  Succesfuld kommunikation kræver planlægning og en strategi – det gælder også kommunikation på de sociale medier. Har du brug for hjælp til at systematisere jeres SoMe-aktiviteter? Så læs med her, hvor vi guider dig skridt for skridt til en effektiv SoMe-strategi.
 5. 4 ting du skal fjerne fra din LinkedIn-profil
  Hvis din personlige profil skal skille sig ud og understøtte dit personlige, professionelle brand, skal der skæres ind til benet. Vi kommer med 4 anbefalinger til, hvad du kan slette fra din personlige profil.
 6. E-mail marketing: 11 tendenser i 2018
  E-mail marketing er et ældre, men stadig effektivt markedsføringsredskab. Det er dog ikke alle, e-mail marketing-tendenser, I bør implementere i jeres egen strategi. Vi  guider jer til, hvilke tendenser I bør føre ud i livet, hvilke I skal holde jer fra, og hvilke I roligt kan fortsætte med i 2018.
 7. 4 fatale fejl virksomheder begår på SoMe
  De sociale medier har åbnet op for en hel ny verden af muligheder for marketing-folk, men med de muligheder hører sig desværre også visse faldgruber. I denne artikel gør vi dig klogere på de typiske fejl, der spænder ben for, at du kan opnå succes med social media marketing.
 8. Forstå Facebooks algoritme
  I denne artikel forklarer vi i hovedtræk, hvordan Facebooks berygtede algoritme virker – og ikke mindst, hvordan du kan optimere dit content på Facebook, så det rent faktisk bliver set.
 9. 5 tips til effektiv markedsføring på LinkedIn
  LinkedIn har udgivet en e-bog, der indeholder alle de tips og tricks, du som marketingansvarlig skal kende til, når du planlægger markedsføringstiltag på LinkedIn. I artiklen her har vi samlet de allerbedste pointer fra bogen, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over, hvordan du bedst optimerer din egen indsats.
 10. Sådan får du flere følgere på Instagram
  Uanset om du bruger Instagram til fornøjelse eller forretning, drømmer du sikkert om et højere følgertal. Et højt følgertal booster ikke blot din selvtillid – det booster også din forretning.
 11. Sådan når din artikel LinkedIn rundt
  At udgive artikler på LinkedIn er ideelt til at opbygge og styrke dit personlige brand – og så øger det eksponeringen af din virksomhed. I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du kan øge eksponeringen af dine LinkedIn-artikler, så de bliver læst og delt af så mange som muligt.
 12. 10 fejl du bør undgå med Facebook annoncering
  Det brede udvalg af annonceindstillinger på Facebook kan være svært at navigere igennem. I denne artikel præsenterer vi 10 fejltagelser, som du bør undgå i arbejdet med Facebook annoncering.
 13. Sådan udarbejder du en content marketing-strategi
  Succesfuldt content marketing kræver planlægning. Derfor guider vi dig i denne artikel til, hvordan du udarbejder og definerer en effektiv content marketing-strategi.
 14. 9 steps til succes med employee advocacy
  Har employee advocacy ikke været en del af organisationens tanker i 2017, så kunne 2018 måske være året, hvor det sker? I denne artikel har vi samlet 9 gode råd til, hvordan du sikrer en succesfuld opstart af jeres employee advocacy program.
 15. Hvorfor Social Selling?
  Listen over argumenter for Social Selling er lang. Læs med i artiklen her, hvor vi uddyber hvorfor Social Selling er uundværligt i din søgen efter kundeemner.

Godt indhold fra 2016

Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for nogle af 2016’s bedste guldkorn.

Har du ønsker til indholdet for 2017?

Del gerne forslag til artikler i kommentarfeltet herunder.

Skriv en Kommentar

 

Master Class i sociale medier

Sociale medier er noget, som stort set alle virksomheder gør brug af, men det er langt fra alle, der får det ønskede udbytte. På Master Class’en gennemgår vi de sociale platformes kvaliteter, muligheder, styrker og begrænsninger, sat i relation til virksomhedstype og mål.
Læs mere her