Month

august 2012
29
aug

Den grå post

Graymail problemet kan sagtens være begyndt at blive en udfordring for dine nyhedsbreve og e-mail marketing udsendelser. Men hvad stiller du op i kampen mod at havne i kassen grå post og hvad dækker betegnelsen over?
Læs Mere
27
aug

Bedre placering i Google med sociale medier?

Har aktivitet på de sociale medier stor indflydelse på din rangering i organiske søgeresultater? Mange vil nok tænke “ja da”, men nogle medarbejdere hos Tasty Placement satte sig for at bevise det med en simpel test. Testforløbet og resultaterne kan du se i infographicen herunder.
Læs Mere
27
aug

Facebook annoncering: Mobil vs. desktop

Den 5. juni 2012 åbnede Facebook op for at annoncere specifikt på mobile enheder. Nu kan annoncører vise en fanside som en ”sponsored story” og dermed placere  annoncer direkte i brugernes nyhedsstrøm. Siden da har det ifølge AdParlor vist sig at give imponerende resultater for den mobile platform.
Læs Mere
21
aug

Dove Ad Makeover

Dove øger kvinders selvtillid med Facebook-banner kampagne Dove har siden 2004 arbejdet med kampagnen Campaign for real beauty, som fokuserer på en bredere definition på skønhed og skøndhedsidealer. Dertil valgte de også at bruge “almindelige” kvinder, som modeller i deres kampagner frem for de ofte meget tynde professionelle modeller. De brugte kvinder, som kunne vise mangfoldigheden blandt befolkningen i både...
Læs Mere
21
aug

20 stats om social media marketing

Med social- og content marketing har det vist sig, at det er muligt at generere leads på hurtigere og billigere vis end via traditionel outbound. De sociale medier kan dog som bekendt bruges til meget mere end lead-generering. Forbrugerne bruger dem eksempelvis til at finde frem til hvilke produkter og services, de vil investere i, og virksomheder bruger dem til...
Læs Mere
15
aug

Danmarks første bog om LinkedIn

Pressemeddelelse Til september udgives bogen ’Arbejd professionelt med LinkedIn – Uden det koster penge’, der bliver Danmarks første bog om LinkedIn til virksomheder. Bogen fokuserer på, hvordan virksomheder arbejder professionelt med company pages, grupper og den personlige profil.
Læs Mere
14
aug

Få flere fans med e-mail marketing

E-mail marketing må efterhånden siges at være en “grand old mama”, når vi taler online markedsføring. Men det betyder ikke, at kanalen har mistet sit touch. Faktisk er E-mail marketing og nyhedsbreve en udbredt disciplin hos et stigende antal virksomheder. Samtidig vinder de sociale medier mere og mere indpas, og med god grund. Men hvordan kan din virksomhed kombinere det...
Læs Mere
07
aug

Hvordan måler du digital ROMI?

Forholdet mellem cost per order/aquisition (CPO/CPA) og den gns. ordreværdi (AOV) er vel egentlig en simpel ROMI. Men der har jo mildt sagt været en vis udvikling og omvæltning i hvilke ROMI-værdier, vi arbejder med.
Læs Mere

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld