Gik du glip af værdifuld viden fra 2018? For at sikre, at du er klædt på til en stærk digital indsats i det nye år, har vi samlet nogle af vores bedste artikler fra året der gik.

2019 er skudt i gang, og selvom det er tid til at se fremad, vil vi alligevel kaste et blik tilbage på 2018. I denne artikel finder du derfor de bedste artikler om digitalt salg og marketing. Der er noget for dig, der arbejder med content marketing, sociale medier, social selling eller blot ønsker at forbedre din personlige LinkedIn-profil.

Danskernes brug af sociale medier i 2018
Slots- og kulturstyrelsen har udgivet en rapport om danskernes brug af sociale medier i 2018. Væksten fortsætter, men hvilke platforme hitter? Vi har håndplukket de vigtigste pointer til dig, som arbejder med sociale medier.

Det skal du vide om de nye LinkedIn-sider
Nyt look, adgang fra mobilen og meget mere. LinkedIns nye ”LinkedIn Pages”, er den næste generation af Company Pages. Vi giver dig et overblik over, hvad ændringerne betyder for dig og din LinkedIn-side.

Nye funktioner på LinkedIn i 2018
Bliv klogere på de mange nye funktioner, der kom på LinkedIn i 2018. Som en ekstra bonus har vi også samlet 5 (gamle) funktioner, som vi mener, du skal kende til i artiklen 5 funktioner du skal kende på LinkedIn.

Er invitation til “Synes godt om” på Facebook ulovligt?
I 2018 blev det slået fast, at funktionen ”Inviter til at synes godt om” er i strid med loven – tilgængelig er altså ikke altid lig lovlig. Læs mere om funktionen, og bliv klogere på, hvordan du undgår at ende i fedtefadet.

Sådan ser du dine konkurrenters Facebook-annoncer
Du holder sikkert et vågent øje med din egen SoMe-performance, men hvad med dine konkurrenter? Facebook har i 2018 gjort det muligt at se, hvilke annoncer dine konkurrenter kører lige nu – vi viser dig, hvad du kan bruge funktionen til.

18 do’s og don’ts på LinkedIn
Det er ikke altid nemt at navigere på LinkedIn – dette gælder både de garvede og dem, som er nye i ”gamet”. I denne artikel får du 18 do’s and dont’s, du kan bruge i din færd på det professionelle netværk, LinkedIn.

6 måder hashtags kan forbedre din SoMe-indsats
Hashtags skaber personlige såvel som virksomhedsmæssige fordele. Du får 6 måder, du kan bruge hashtags til at forbedre din indsats på de sociale medier, herunder Instagram, Twitter, Facebook og LinkedIn.

Video på LinkedIn – best practice
Du kan både lave sponsorerede opslag med videoindhold og dele video fra Company Pagen, men hvordan får du mest muligt ud af dem? Vi giver råd til, hvordan du skal udforme dine videoer på LinkedIn, afhængig af hvad du vil opnå med dem.

7 fejl virksomheder begår på sociale medier
I denne artikel gennemgår vi 7 klassiske fejl, som virksomheder begår på sociale medier, så du kan kigge dig selv efter i sømmene for fejltrin – og måske begynde forbedre din SoMe-indsats med det samme.

Planlæg din indsats – contentplan og årshjul
Planlægning er nøglen til succes. I denne artikel forklarer vi, hvorfor planlægning er alfa omega og guider dig i, hvordan et årshjul kan udformes.

Hvordan udfylder du din personlige profil på LinkedIn?
I foråret kom der nyt design på de personlige LinkedIn-profiler. Vi giver her en guide til, hvordan du udfylder profilen, så du når helt i mål med din professionelle LinkedIn-profil.

Strategisk brug af content til social selling
Arbejdet med content kan skabe stor værdi for din social selling-indsats. I denne artikel gennemgår vi, hvordan du kan arbejde strategisk med deling af indhold.

Rekruttering på de sociale medier – 4 trends
Rekruttering via de sociale medier handler om at være synlig, der hvor kandidaterne befinder sig. Her får du konkrete råd til arbejdet med “social rekruttering”.

Breaking: Facebooks nye opdatering
Facebook sparkede året i gang med at annoncere en stor opdatering. Her kan du læse, hvilke udfordringer opdateringen skaber for virksomheder og i artiklen 5 måder at overleve Facebook’s algoritmeændring får du gode råd til, hvordan du undgår at havne nederst i nyhedsfeedet.

Godt indhold fra 2017

Har du ønsker til indholdet i 2019?

Så hører vi gerne fra dig i kommentarsporet.

Skriv en Kommentar

Nyhedsbrev

Få berigende artikler om digitalt salg og marketing.

Tilmeld

 

Master Class i sociale medier

Vi tilbyder en Master Class til dig, der allerede arbejder med de sociale medier, og som ønsker at skabe endnu bedre resultater. Programmet er fordelt på 2 fulde dage og er en kombination af undervisning, øvelser og cases.
Læs om forløbet her